Årst er Italia-aktuell

Gent-toppscorer Ole Martin Årst scoret tre ganger og rundet 30 mål totalt denne sesongen hjemme mot Harelbeke. Nå følges Årst nøye av en italiensk toppklubb.

Gent vant 4-2 mot Harelbeke og er dermed bare et poeng fra andreplass på tabellen. Med fire poeng ned til fjerde plass er sjansene for europacupspill store for Gent. Men nå spørs det hvor lenge Årst blir å finne i belgisk fotball.

- I den siste uka har det vært litt mer bevegelse og interesse fra andre klubber, det er tydelig at det var mange klubber til stede i kampen mot Anderlecht. Ingen av klubbene er engelske, men jeg kan si at den ene klubben er italiensk, så vi får bare vente og se, skriver Årst på sin hjemmeside.

Ole Martin Årst har hatt kjempesuksess i Gent. Med tre scoringer mot Harelbeke er han fortsatt toppscorer i Belgia. Men en plass i EM-troppen har han liten tro på.

- Med tanke på landslaget er nok toget gått for min del til å komme med i en EM-tropp, forhåpningene er ikke store for å si det på den måten. Men det er det jeg tenker absolutt minst på for tiden, skriver Årst.

thomas.kristensen@dagbladet.no