Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årst for dyr for Tromsø

Tromsø har gitt opp kjøpet av Ole Martin Årst fra Standard Liege. Men VIF er fortsatt interessert.

Før helga skal TIL ha lagt inn et bud på 3,2 mill. kroner for Standard Liege-spissen. Motkravet fra belgierne var for høyt.

- Det var rett og slett et for høyt nivå for oss, men jeg vil ikke si hvor mye det lød på, sier TIL-leder Gunnar Wilhelmsen til Bladet Tromsø.

Årst vil hjem til Tromsø av familiære grunner, og registrerer at TIL ikke klarer å bli enig med hans arbeidsgiver.

- Det ser ikke lyst ut, og Standard virker bastant. Jeg har likevel is i magen, og vet ikke om saken er helt død, sier Årst.

Også Vålerenga er sugne på å hente 28-åringen hjem til Tippeligaen.

- Årst er ultraaktuell fra vår side. Men vi har forstått at Ole Martin enten blir i Belgia, eller drar hjem til Tromsø av familiære årsaker. Det er likevel ingen tvil om at vi er veldig kåt på å få tak i Årst, sier Vålerenga-leder Kjetil Siem til avisa.

Ifølge Nordlys er også Vålerenga igjen interessert i Sigurd Rushfeldt. Ifølge Siem har VIF jaktet i to år på en tanksenterspiss som Rushfeldt - eller Årst.

- Vi har ikke råd, som alle andre norske klubber, til å kjøpe nå. Men vi vet at det er flere norske spillere i utlandet som ønsker seg hjem, sier Siem.

Også Lyn vil gjerne hente Austria Wien-angriperen til Oslo.

(Dagbladet.no)

STORSCORER:</B> Ole Martin Aarst feirer en scoring mot Club Brugge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media