BLIR I START: Ole Martin Årst scoret tre ganger mot Strømsgodset i helgen. Nå er det klart at spissveteranen tar nok en sesong i Start. Foto: Tor Erik Schrøder.
BLIR I START: Ole Martin Årst scoret tre ganger mot Strømsgodset i helgen. Nå er det klart at spissveteranen tar nok en sesong i Start. Foto: Tor Erik Schrøder.Vis mer

Årst forlenger med Start

- Det var aldri noen tvil.

|||Ole Martin Årst (36) går løs på nok en sesong i norsk toppfotball. Storscoreren er enig med Start om ny ettårskontrakt.

- For meg var det aldri noen tvil. Som fotballspiller var det bare ett alternativ og det var Start. Jeg mener at jeg fortsatt har noe å gi på fotballbanen. Derfor er vi enige om å forlenge kontrakten. Dersom turen hadde gått til Tromsø ville det vært med tanke på en sivil jobb, sier Ole Martin Årst til www.ikstart.no.

I helgen scoret han tre ganger i 4-2-seieren mot Strømsgodset. Målene dediserte han til klubbens kreftsyke sportsdirektør Svein Mathisen. Og onsdag signerte den tidligere Belgia-proffen ny ettårskontrakt med Start.

- Motivasjonen for å fortsette er på topp og hele familien stortrives i Kristiansand. Derfor var valget veldig enkelt.

Start er naturlig nok glad for å ha Årst med på laget videre. Lysluggen har scoret ti seriemål i 2010.

- Vi er veldig glad for at Ole Martin er med oss videre. Han har betydd mye for oss som spiller og kaptein - også utenfor banen. Vi må ha noen seniorer som er med å dra lasset. Ole Martin er definitivt en sånn type, sier administrerende direktør Sveinung Hovstad.

(NTB)