Årst i scoringsform

Men TIL klarte ikke å holde på ledelsen.

Tromsø – Bodø/Glimt 2-2: Ole Martin Årst har endelig funnet scoringsformen og ga Tromsø ledelsen to ganger. Men rivalene fra Bodø slo tilbake begge gangene og fikk med seg ett poeng fra det nord-norske derbyet 16. mai.

Det var Glimt-trener Ola Haldorsen godt fornøyd med, selv om laget hans for niende gang på rad mislyktes i å slå TIL på Alfheim.

– Vi var ikke bra med i første omgang, men etter at vi begynte å vinne dueller etter pause, ga det resultater. Vi sto også kampen helt ut, noe som viser at vi er godt trent. Etter at vi kom litt skjevt ut i sesongstarten, har vi tatt oss pent inn og tar med oss alle de poengene vi kan få. Jeg er overbevist om at vi blir å regne med framover, kommenterte Haldorsen.

Uavgjort var greit nok i den spennende og underholdende 16. mai-kampen på Alfheim, men TIL burde ledet mer enn 1-0 midtveis. Det var også lagets trener Otto Ulseth enig i.

– Ja, vi burde faktisk ha avgjort kampen før pause. Vi var bra offensivt, men ikke like bra defensivt og langt fra på defensiv dødball, sa Ulseth, som måtte konstatere at begge Glimt-målene kom etter slike situasjoner.

Men at Ole Martin Årst har begynt å score igjen, gleder TIL-treneren som fortsatt tror spissen vil nå opp i 15 mål innen sesongen er omme. Han er egentlig godt fornøyd med Årst så langt, selv om uttellingsprosenten har vært heller liten.

– Samme for meg hvem som scorer. Jeg skulle gjerne vært målløs i dag om vi bare hadde tatt tre poeng. Vi hadde kampen og ledet to ganger, så det er litt bittert å sitte igjen med bare ett poeng, sa tomålsscoreren, som ikke har noen forklaring på at det har løsnet for ham akkurat nå.

(ANB)

FEIRET ÅRST: TIL-trener Otto Ulseth tar del i feiringen av Årsts første mål. FOTO: KAJA BAARDSEN
FEIRET ÅRST: TIL-trener Otto Ulseth tar del i feiringen av Årsts første mål. FOTO: KAJA BAARDSEN Vis mer
STORMET BANEN: Tradisjonen tro stormet russen banen i pausen.