PUNKTUM I CUPFINALEN: Ole Martin Årst feirer etter å ha sendt Tromsø til cupfinalen med 2-0-målet i semifinalen mot Molde, som til slutt endte 2-1 i favør TIL. Cupfinalen blir Årsts siste kamp på toppnivå. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN / NTB SCANPIX
PUNKTUM I CUPFINALEN: Ole Martin Årst feirer etter å ha sendt Tromsø til cupfinalen med 2-0-målet i semifinalen mot Molde, som til slutt endte 2-1 i favør TIL. Cupfinalen blir Årsts siste kamp på toppnivå. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN / NTB SCANPIXVis mer

Årst legger opp igjen

Cupfinalen blir siste kamp for 38-åringen.


(Dagbladet): Tromsø-spiss Ole Martin Årst (38) legger opp etter sesongen. Dermed blir cupfinalen mot Hødd 25. november hans siste kamp i toppfotballen.

- Jeg har brukt litt tid på avgjørelsen og bestemte meg for litt siden. Nå er tidspunktet det rette for å gå ut med det, sier Årst til iTromsø.

Ole Martin Årst legger opp for andre gang i fotballkarrieren. Første gang var i 2009 etter stadige skadeproblemer.

Nå føler den rutinerte måljegeren at han avslutter på en bedre måte.

- Jeg har fått tre fine bonusår etter at jeg la opp i 2009. Det var atskillig mer vemodig i 2009 da jeg hadde vært skadet i to år. Nå føler jeg at jeg avslutter på en helt annen måte. Selv om det har svingt litt i år, hadde jeg to fine sesonger i Start og en fin høst nå også, sier Årst.

Han fikk gjenombruddet i Tromsø i 1995. Seinere har han spilt for Anderlecht, Gent, Standard Liege og Start. Årst har spilt 22 landskamper for Norge.