Årst og Grindheim meldte også forfall

Martin Andresens skade sitter trolig i ryggen.

GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet.no): Tromsø-kaptein Ole Martin Årst og Vålerengas midtbanespiller Christian Grindheim har meldt forfall i siste liten før dagens avreise til en ukes treningsleir med landslaget i Manchester.

Informasjonssjef Roger Solheim i NFF sier det ikke vil bli hentet inn erstattere for de to.

Christian Grindheim har vært sjuk de siste dagene. Det er ikke oppgitt noen årsak til Årsts forfall.

Fredag meldte Vålerenga-duoen Kjetil Wæhler og Jan Derek Sørensen forfall, og ble erstattet av RBK-unggutta Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey.

I går var det landslagkaptein Martin Andresen fra Brann og LSK-forsvarer Anders Rambekk som meldte forfall. Heller ikke for disse to ble det hentet erstattere. Dermed er troppen nede i 21 mann.

Andresen har meldt forfall på grunn av smerter i lysken og i ryggen. Osteopat Jan Torbjørn Beck sier til Bergens Tidende at han ikke vet helt hvor skaden sitter, men at han tror det stammer fra ryggen.

- Med tanke på at seriestarten er om en drøy måned, håper jeg bare at vi klarer å finne ut av dette så fort som mulig. Men foreløpig er det vanskelig å vite hva som er problemet til Martin Andresen. Det eneste jeg vet sikkert, er at han ikke har noe på et treningsfelt å gjøre de kommende dagene, sier Beck.

SJUK: Christian Grindheim ble den tredje Vålerenga-spilleren som meldte forfall til landslagets treningstur til Manchester denne uka. Foto: Scanpix
SJUK: Christian Grindheim ble den tredje Vålerenga-spilleren som meldte forfall til landslagets treningstur til Manchester denne uka. Foto: Scanpix Vis mer
MYSTISK SKADE: Det er uklart hvor skaden som hemmer Martin Andresen sitte. Trolig er det i ryggen.