Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årst vraker Vålerenga

Ole Martin Årst sier det ikke er aktuelt å spille for Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VIF er enige med Standard Liege om overgangssummen på 5,6 mill. kroner for spissen, skriver Nordlys. Men Årst selv stopper klubbskiftet i siste liten.

- Sånn det ligger an nå, er det enten TIL eller Standard Liege. Jeg har tidligere åpnet for Vålerenga - hvis det ikke skulle ordne seg mellom TIL og Standard. Men slik jeg ser det nå, er det ikke aktuelt å spille for Vålerenga. Etter hvert som tida går, ser man ting klarere og klarere, sier Årst til avisa.

VIF-direktør Kjetil Siem forteller at klubben allerede har skaffet Årsts datter barnehageplass i Oslo. Og i forrige uke ville belgierne at osloklubben skulle skrive under overgangspapirene for angriperen.

- Vi er jo nødt til å få klarlagt om han virkelig vil spille for oss. Problemet har vært at jeg ikke har fått tak i Ole Martin - tross iherdige forsøk - før i går, sier Siem.

Årst vil helst til Tromsø - som foreløpig ikke har klart å skaffe penger til å kjøpe sin tidligere spiss.

- Det ser ut til at han blir én sesong til i Belgia før han kommer hjem, sier TIL-leder Gunnar Wilhelmsen til Bladet Tromsø.

(Dagbladet.no)

GAMMEL TROMSØ-HELT:</B> Slik scoret Ole Martin Årst for TIL i cupfinalen for sju år siden.