OVERTAR FOR GLOMSAKER: Kai-Erik Arstad er konstituert som ny generalsekretær i Norges Fotballforbund etter Paul Glomsaker, som sa opp jobben med umiddelbar virkning i forrige uke.Foto: SCANPIX/Mari Waagaard Thomassen/Norges Fotballforbund
OVERTAR FOR GLOMSAKER: Kai-Erik Arstad er konstituert som ny generalsekretær i Norges Fotballforbund etter Paul Glomsaker, som sa opp jobben med umiddelbar virkning i forrige uke.Foto: SCANPIX/Mari Waagaard Thomassen/Norges FotballforbundVis mer

Arstad konstituert som ny generalsekretær i NFF

Overtar etter Paul Glomsaker.

Kai-Erik Arstad er konstituert som ny generalsekretær i Norges Fotballforbund (NFF) etter Paul Glomsaker, som overraskende trakk seg fredag.

Arstad har vært økonomisjef i forbundet, men nå tar han midlertidig over som øverste sjef på forbundskontoret på Ullevaal stadion.

- Vi har en organisasjon med mange flinke medarbeidere og avdelingsledere. Forbundsstyret ønsket å konstituere en av avdelingslederne, og tross kort fartstid har Arstad skaffet seg en god oversikt over NFF. Han er en tydelig person med sterke lederegenskaper, og har opparbeidet seg et godt renommé, sier fotballpresident Yngve Hallén til fotball.no.

Arstad kommer til å tiltre jobben umiddelbart, samtidig som prosessen med å ansette en ny og permanent generalsekretær er i gang. En slik prosess kan normalt ta inntil seks måneder.

- Jeg har stor respekt for jobben og for oppgavene som venter. Samspillet med ledergruppa, øvrige ansatte og forbundsstyret blir viktig. I fellesskap kjenner vi NFF godt, så vi skal ta organisasjonen videre på en god måte, sier Kai-Erik Arstad i en kommentar til fotball.no.

(NTB)