Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Artig å spille hele kampen

Thomas Gravesen smilte tross cupexit.

Den som smilte bredest i Real Madrid torsdag var nok danske Thomas Gravesen.

Han spilte sin første hele kamp for den spanske gigantklubben. Real røk ut av den hjemlige cupen etter bare 1-1 på hjemmebane mot Valladolid.

Gravesen, som kom fra Everton før helgen, spilte samtlige 90 minutter. Den danske kraftpluggen var selvfølgelig skuffet over at laget røk ut, men var også svært fornøyd med å få spille hele kampen.

- Bedre etter pause

- Det var artig å spille hele kampen. I første omgang spilte jeg på høyre side, noe som ikke passet meg så bra. Det ble mye bedre etter pause da jeg ble rykket inn sentralt, sa Gravesen etter kampen.

Etter hvilen ble superstjernene Ronaldo, Zinedine Zidane og Raul sendt på banen, og da ble også Thomas Gravesens spill bedre.

- Veldig skuffet

Men det hjalp altså ikke for Real. Trener Vanderlei Luxemburgo fikk sin første skikkelige smell i klubben.

- Slik er fotballen av og til. Vi er alle veldig skuffet, men vi er bare nødt til å reise oss etter dette, sier brasilianeren.

Real Madrid røk ut på bortemålsregelen etter at det ble målløst i første kamp.

Michael Owen ga Madrid-klubben ledelsen midt i 2. omgang, men Xavi More utlignet og sendte storlaget på hodet ut med sin scoring tolv minutter før full tid.

(©NTB)

TØFFING:</B> Real Madrids Thomas Gravesen (t.h) fikk vist fram duellstyrken, men kunne ikke forhindre at storklubben røk ut av den spanske cupen mot Valladolid i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media