- Artigere med Abel

MOLDE (Dagbladet): Molde-spillerne tok med trener Gunder Bengtsson på Morten Abels popkonsert i jazzbyen i går. Selv greide de ikke lage ablegøyer på Røkkeløkka.

På Røkkeløkka var trøsten ett fattig poeng å hente til kassa som skal gi seriemedalje i går. I dag våkner de til spillerbørser som heller ikke løper løpsk. Etter nitriste 0- 0 i toppkampen mot Odd Grenland på Røkkeløkka i går, koste spillerne seg med popkongen Morten Abel i den naturskjønne folkeparken ved Romsdal Museum i går kveld.

- Favorittene mine i Norge er egentlig Jo Nesbø og Bjørn Eidsvåg, men Abel er også blant de aller beste i Norge, sier Magne Hoseth til Dagbladet.

Gunder Bengtsson går vanligvis ikke på rockekonsert.

- Men når spillerne ber meg med på konsert, sier jeg ikke nei takk, sa Molde-trener Gunder Bengtsson på vei hjem for å skifte fra dress til mer passende konsertantrekk.

Lite trøkk

Om Gundermetoden hadde fått fungerte på Røkkeløkka i går, hadde Molde vunnet 1- 0, men Bengtsson går ikke med på at Molde er et kjedelig lag.

- Bare se på tabellen. Vi har scoret 24 mål på 14 kamper og med i medaljestriden. Vi er der vi skal være på tabellen selv om vi gjerne skulle ha skapt mer trøkk framover mot Odd. Det ble for tilknappet fra vår side. Vi spilte ståfotball. Det var ikke planen, sier Bengtsson.

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad er enig.

- Vi burde spilt mer offensivt. Fått mer trøkk framover. Jeg er skuffet over lagets innsats, sier Berg Hestad som legger til at det er god dialog mellom spillerne og treneren.

Vraket Hoseth

På sine daglig skogsturer legger Gunder Bengtsson sine planer. Mot Odd skulle Magne Hoseth komme inn som spiss, men behovet for en kantspiller viste seg å være større.

- Magne gjorde et godt innhopp, men det er lenge igjen før jeg tar ut laget til neste kamp, sier Molde-treneren, som ikke vil love Hoseth plass i førsteelleveren allerede nå.

PÅ KONSERT: Molde-gutta trivdes på Morten Abel-konsert etter den skuffende 0-0 kampen mot Odd Grenland i går. Fra v. Karl Oskar Fjørtoft, André Schei Lindbæk, Bernt Hulsker og Magne Hoseth.
POPKONGE: Morten Abel spilte ved Romsdalsmuseet i Molde i går.