Artur skreik av redsel

VIKERSUND (Dagbladet): Russeren Artur Khamidullin (22) skreik av redsel. Sekunder seinere traff han unnarennet med skuldra og ble slengt kast i kast nedover. Bevisstløs og blodig ble han tatt hånd om av hjelpemannskapene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Khamidullin hadde flaks som ikke brakk noe, sier doktor Inggard Lereim til Dagbladet.

I natt lå Khamidullin til observasjon på Buskerud sentralsjukehus i Drammen. Det er også gjort undersøkelser (computertomagri) av hjernen hans. I dag blir han skrevet ut fra sjukehuset.

- Trolig er han med igjen i Lahti og Holmenkollen de to første helgene i mars. Dit reiser han sannsynligvis sammen med Valery Kobelev, som hadde et tilsvarende fall i Planica i fjor, får Dagbladet opplyst av den russiske lagledelsen i Vikersund.

Mistet hjelmen

Khamidullin og Kobelev er kamerater og bor som regel sammen når de er på hopprenn. I tur og orden har de sjokkert hoppverden med dramatiske fall som nær har endt i tragedie.

Khamidullin mistet hjelmen da han traff bakken, og ble straks slått bevisstløs.

- Jeg har så vondt i hodet. Hvor er jeg? var det første han sa da han kom til bevissthet igjen etter gårsdagens Vikersund-grøss.

- Khamidullin hadde hell i uhellet. Han kan takke den fine prepareringen i unnarennet for at det ikke gikk verre. Den begrenset skaden, sier doktor Inggard Lereim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer