Arvesen & Co. er verdens beste sykkellag

Solid opptur for Bjarne Riis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kurt Asle Arvesens danske sykkellag, Team CSC, kan allerede før sesongens to siste ritt feire sammenlagtseieren i Pro Touren for lag 2007.

2007 er året CSCs sportssjef Bjarne Riis helst vil glemme. Tidligere i år innrømmet han å ha vært dopet da han vant Tour de France i 1996. Ikke lang tid senere ble han også beskyldt av tyskeren Jörg Jaksche for å ha visst om at tyskeren var dopet.

Men etter at CSC-kaptein Carlos Sastre fullførte rittet Spania Rundt som nummer to sammenlagt kan Riis, og resten av sykkel-Danmark, glede seg over at CSC nok en gang er verdens beste sykkellag.

Det danske laget har nemlig sanket 363 Pro Tour-poeng. Det er 41 poeng mer enn Caisse D\'Epargne som ligger på annenplass. I sesongens to siste ritt kan man samlet hente 40 poeng.

Og i tillegg får Bjarne Riis nok en gledelig nyhet mandag. Team Slipstream har bestemt seg for å kopiere CSCs antidopingprogram.

- Vår modell skal følge CSCs. Ryttere kan alltid lure seg unna, men deres system er så godt som perfekt. CSC er i front, sier Slipstream-stjernen David Millar ifølge dansk TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer