Arvesen avanserer i Sky-systemet

Nå blir han sportsdirektør.

DIREKTØR Kurt Asle Arvesen skal ikke fungere som coach i Sky-systemet neste år, i stedet blir han sportsdirektør på heltid.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
DIREKTØR Kurt Asle Arvesen skal ikke fungere som coach i Sky-systemet neste år, i stedet blir han sportsdirektør på heltid. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Kurt Asle Arvesen gikk rett over i en trenerrolle i Sky-systemet, da han avsluttet egen sykkelkarriere etter 2011-sesongen.

Nå bekrefter eresfjordringen at han blir værende i det britiske laget. Denne gangen ikke som coach, men som fullblods sportsdirektør:

- Det stemmer, og jeg har jo også fungert som sportsdirektør i mine to tidligere sesonger. Det var et ønske fra lagets side om at jeg skulle arbeide som sportsdirektør på fulltid. Jeg takker for tilliten de har vist meg, sier Arvesen til procycling.no.

To norske Sky-direktører Dermed er det to norske sportsdirektører i Team Sky i 2015. Etter årets Paris-Roubaix, startet Gabriel Rasch opp sportsdirektørrollen under Tour de Romandie.

Hole-væringen vil trolig gå inn i team med Servais Knaven i vårklassikerne neste år. Opplegget for sportsdirektørene legges i disse dager, forteller Arvesen.

- Det som er helt sikkert er at jeg starter opp med Tour Down Under i januar, sier Arvesen.

Edvald ut - Lars Petter inn Edvald Boasson Hagen slutter seg til MTN-Qhubeka etter fire år hos Sky, mens Lars Petter Nordhaug har vendt tilbake etter to år i Team Belkin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer