Arvesen ble nesten påkjørt

Slapp unna med brukket tommel.

Kurt Asle Arvesen var nær ved å bli påkjørt da han veltet og brakk tommelen. Han anser seg derfor som svært heldig tross alt.

- Etter en lang bakke svingte vi inn på en travel vei og jeg hadde ikke fått med meg at det var mye grus på siden av veien. Jeg lå ved siden av Carlos Sastre og hadde ikke mulighet til å komme unna da advarselen kom fra rytterne foran meg. Jeg mistet kontrollen over sykkelen og rullet rundt et par ganger, forteller han på nettsiden til profflaget CSC.

Men i Arvesen-ånd stopper det ikke der.

- Da jeg kom meg opp på beina var det første jeg så panseret på en bil og lyden av skrikende bremser. Så du kan si at jeg slapp billig fra velten.

Arvesen går i disse dager med gips på armen opp til albuen og han er ute av stand til å gjøre noe særlig trening.

- Jeg kommer til å gjøre noe trening, og vi får se hvor lang tid det tar før jeg kan trene med laget igjen. Det som er sikker er at jeg ikke kommer til å sitte stille, avslutter nordmannen.

(NTB)

IKKE FØRSTE GANG: Kurt Asle Arvesen har bitt i asfalten tidligere også, her deler han skjebne med en blodig Jimmy Casper under Tour de France for tre år siden. Foto: AP
IKKE FØRSTE GANG: Kurt Asle Arvesen har bitt i asfalten tidligere også, her deler han skjebne med en blodig Jimmy Casper under Tour de France for tre år siden. Foto: AP Vis mer