Arvesen-fans på bomtur

Skal ikke sykle CSC Classic, til tross for at det stod på hjemmesiden.

Forvirringen har vært stor i tilknytning til Kurt-Asle Arvesens deltakelse i CSC classic, det største endagsrittet i Danmark.

Men sannheten er at Arvesen for en stund tilbake bestemte seg for å droppe rittet han vant i fjor.

– Forvirringen skyldes nok at det står på kalenderen min på hjemmesiden at jeg skal delta. Flere fans bestilte også tur til Danmark i den tro at jeg skal delta. Det er jo trist at det har skjedd en misforståelse der, sier han til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Dermed går søndagens ritt uten den regjerende mesteren på startstreken.

– Det er klart at jeg skulle likt og deltatt i Danmark, selv om det var helt opp til meg selv å bestemme om jeg skulle sykle CSC classic eller ikke. Det passet som sagt dårlig i oppkjøringen til sommeren store ritt, forteller Arvesen.

Selv om han skulle ha deltatt i rittet som har fått navn etter laget hans, klaffet det ikke med forberedelsene til sommerens store mål – Tour de France.

– Denne uken har jeg vært hjemme og bare slappet av. Det har vært fullt kjør siden i vinter, og med tanke på de kommende månedene var det denne perioden som det passet best å ta litt fri. Jeg får nå ladet opp både mentalt og fysisk, sier han.

Arvesens neste ritt blir Bayern Rundt som starter 25. mai.

– Jeg vil nok være bedre forberedt til det rittet enn det jeg var i fjor, da det ikke gikk spesielt bra. Jeg ble riktignok nummer tre på en etappe, men alt i alt gjorde jeg det ikke så veldig bra. Jeg er mer optimistisk i år, sier han.

(ANB)