Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arvesen fortsetter trolig i Danmark

Topplagene jakter vilt på Kurt Asle Arvesen, men proffsyklisten blir trolig værende i danske Team fakta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges beste syklist er ønsket av toppklubber som Credit Agricole, Quick Step, CSC og Rabobank, og Arvesen er i full gang med forhandlinger. Men nå tyder alt på at laget han sykler for skaffer seg en ny hovedsponsor og satser enda hardere neste år.

- Det ser veldig, veldig lovende ut. Jeg blir værende om alt går i orden, sier Kurt Asle Arvesen til NTB.

Eresfjordingen som vant en etappe i Giro d'Italia tidligere i år, vil etter det NTB erfarer få tilbud om superlønn om laget får på plass en ny hovedsponsor.

Tour-start

Kredittkjeden fakta trekker seg ut som hovedsponsor kommende sesong. Laget har lenge vært på jakt etter en erstatter og har finkjemmet blant annet det italienske markedet.

- Det går mot doblet budsjett neste år, og da får vi alle muligheter til å forsterke laget med toppryttere, forteller 28-åringen. Doblet budsjett betyr at laget med stor sannsynlighet kan se fram mot start i Tour de France neste sommer.

Innen utgangen av neste uke skal den nye sponsoren være på plass. Det er også tiden Arvesen har gitt arbeidsgiveren på å legge et nytt kontraktsforslag på bordet.

Neppe CA

Thor Hushovds lag, franske Credit Agricole, henvendte seg til Arvesen for en tid tilbake. Nordmannen ba om å få et kontraktsforslag tilsendt.

- Siden har jeg ikke hørt noe, sier han.

I løpet av en ukes tid vil nordmannen ha pratet med de aktuelle klubbene, men han har lovet sin nåværende lagledelse ikke å skrive under for noen andre før det danske lagets situasjon blir avklart i løpet av kort tid.

Arvesen ønsker sterkt å bli i Team fakta, hvor karrieren for alvor har skutt fart. Etter å ha forsøkt seg i flere italienske klubber, kom Arvesen under manager Kim Andersens vinger og ble en stjernerytter.

(NTB)