Arvesen har fått gigant-tilbud fra storlag

Men vil helst fortsette i Saxo-Bank.

VURDERER FREMTIDEN:
Kurt Asle Arvesen har fått en svært lukrativt tilbud fra et av de andre verdenstourlagene, men vil aller helst fortsette hos Saxo Bank og Bjarne Riis. 
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
VURDERER FREMTIDEN: Kurt Asle Arvesen har fått en svært lukrativt tilbud fra et av de andre verdenstourlagene, men vil aller helst fortsette hos Saxo Bank og Bjarne Riis. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et konkurrerende lag har tilbudt proffsyklist Kurt Asle Arvesen (34) en lukrativ kontrakt, men nordmannen håper i det lengste å fortsette i danske Saxo Bank.

Den lojale hjelperytterens kontrakt med Saxo Bank går ut etter endt sesong. Arvesen har vært en del av Bjarne Riis mannskap siden 2004.

- Jeg har fått et konkret tilbud fra et annet verdenstourlag, men vil så gjerne fortsette i Saxo Bank, sier Kurt Asle Arvesen til NTB.

Han vil ikke fortelle hvilket lag det dreier seg om. Saxo Bank har gitt Arvesen et langt dårligere økonomisk kontraktsforslag enn konkurrenten.

- Vi er blitt enig om at Saxo Bank skal vurdere sitt forslag på nytt og komme tilbake til meg. Så nå venter jeg på det og håper de kan strekke seg litt. Trolig blir dette min siste kontrakt som proffsyklist, og da er jeg nødt til å tenke litt økonomisk også, slår den regjerende norgesmesteren fast.

Etter velten i Tour de France forrige måned, er Arvesen nå tilbake på sykkelen og trener rolig. Første rittstart gjør han i gateløpet Oslo Grand Prix 19. august, der blant andre superstjernen Lance Armstrong skal delta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer