Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arvesen på fjerdeplass i Danmark Rundt

Parademarsj for CSC.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rittet ble en triumfferd for det danske laget CSC på hjemmebane. Cancellara vant sammenlagt, 20 sekunder foran australske Stuart O\'Grady, som også sykler for CSC. Nummer tre i sammendraget ble Thomas Ziegler, foran Arvesen, som var ett minutt og 11 sekunder bak vinneren.

Robert Förster vant søndagens avsluttende etappe fra Gilleleje til Fredriksberg over 155 kilometer. Arvesen endte på 14. plass.

Parademarsj

– Dette er jeg superfornøyd med. Rittet var en lang parademarsj for CSC-laget. Det var utrolig å sykle her på det som er vår «hjemmebane». Jeg hadde håpet å forsvare seieren fra 2004, men det gikk ikke. Jeg føler jeg er i god form, sier Arvesen til Avisenes Nyhetsbyrå.

Neste store mål er Spania rundt.

– Formen er bra, og nå skal jeg delta i et ritt i Tyskland, før det er Spania rundt. Jeg satser på å avslutte sesongen bra, og ta en etappeseier eller to i Spania. Etter det er det VM, sier Arvesen.

(ANB)

<B>NUMMER FIRE I DANMARK:</B> Kurt Asle Arvesen ble nummer fire i Danmark Rundt.