Arvesen tatt ut til Touren

Gladbeskjed fra Bjarne Riis i dag.

(Dagbladet.no): I dag kom endelig gladnyheten fra Bjarne Riis: Kurt Asle Arvesen er tatt ut til å kjøre Tour de France for Team CSC Saxo Bank.

Det melder både Arvesen på sine egne nettsider, og Team CSC på sine.

- Jeg tror vi kunne ha tatt ut to lag til Tour de France, så mange gode ryttere har vi å velge mellom. Vi har tatt ut ni virkelig skarpe ryttere, og med dem kan vi helt sikkert få oppfylt mange av våre ambisjoner. Og det er ingen tvil om at de er tårnhøye i år igjen, sier sportsdirektør Bjarne Riis.

- Jeg tror vi har et lag som kan være med å kjempe om stort sett alt, sier dansken.

Arvesen har vært fast inventar på CSC i Tour de France de siste årene, men situasjonen ble plutselig litt usikker foran årets utgave da han ble vraket fra Giro d\'Italia i vår.

- Jeg har egentlig visst dette i lang tid. Nå skal jeg slappe av og trene fornuftig for å få tilbake overskuddet, sier Arvesen til VG Nett.

I tillegg til Arvesen stiller CSC med følgende syklister:

Fabian Cancellara, Carlos Sastre, Andy Schleck, Frank Schleck, Nicki Sørensen, Jens Voigt, Stuart O\'Grady og Volodymir Gustov.

GLEDELIG NYHET: Kurt Asle Arvesen viste hva han står for i mars, med seieren i Flandern Rundt. Nå får han muligheten til å jakte nye etappeseire i Tour de France. Foto: REUTERS/SCANPIX
GLEDELIG NYHET: Kurt Asle Arvesen viste hva han står for i mars, med seieren i Flandern Rundt. Nå får han muligheten til å jakte nye etappeseire i Tour de France. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

PS. Thor Hushovd skal selvfølgelig kjøre for Credit Agricole i år, mens det fortsatt finnes en mulighet for at Gabriel Rasch blir den tredje nordmannen i rittet i Frankrike.

Arvesen tatt ut til Touren