Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arvtakeren om Solskjær-tida: - Det var alle slags problemer

Gjentar kritikk.

- MANGE PROBLEMER:  Gunnar Solskjærs tid i Cardiff ble ingen suksessrik æra. Nå får han kritikk fra etterfølgeren. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
- MANGE PROBLEMER: Gunnar Solskjærs tid i Cardiff ble ingen suksessrik æra. Nå får han kritikk fra etterfølgeren. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Cardiff vant de fire første ligakampene på hjemmebane under Russell Slades ledelse. Så kom uavgjort 0-0 mot Rotherham, før det i helga ble hjemmetap 2-3 for nyopprykkede Brentford.

Slades lag har dermed bare tatt ett av ni mulige poeng i desember. Etter helgas nederlag, hvor Brentford ledet 3-0 etter en drøy halvtime, beklaget manageren overfor supporterne, melder Wales Online:

- Jeg kan ikke annet enn å si unnskyld for vår prestasjon i første omgang. Jeg er like frustrert som alle andre supportere, sa Slade.

Kritikk i november For én måned siden kritiserte Slade spillerlogistikken i klubben han overtok midt i oktober. Forgjengeren Ole Gunnar Solskjær hadde fått sparken noen uker før.

- Når du bygger et fotballag må du skape relasjoner. Det har de ikke klart her og det var ikke nok planlegging rundt spillerne som ble hentet til klubben. Absolutt ikke nok, sa Slade da.

- Var tappet for selvtillit Da han møtte pressen etter helgas tap for London-biene, kom han med ny kritikk mot det norske regimet:

- Jeg tok over laget da Cardiff var nummer 17 på tabellen, og spillerne var tappet for selvtillit. Det var alle slags problemer - som kampplan-problemer - og vi jobber med å rette på det. På den reisen vil det bli noen steg til siden før vi klarer å gjøre framskritt igjen, sa Slade.

- Lag som Brentford (3. plass) og Bournemouth (1. plass) har vært sammen i lang tid. Jeg vet at åtte av Brentford-spillerne har vært sammen lenge. Mark Warburton (Brentfords manager) har bygd videre på det. Spillerne deres vet hva de andre i laget foretar seg, de kjenner hverandres spill ut og inn, sier Slade, som nå har ledet waliserne i 11 ligakamper.

Fasit: Fem seirer, to uavgjort, fire tap - og 11. plass i The Championship.

KRITISK: Russell Slade antyder at han overtok et skakkjørt lag av Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Russell Slade antyder at han overtok et skakkjørt lag av Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Scanpix Vis mer