TIL TRONDHEIM: Martin Ødegaard er med i troppen til Zinedine Zidane. Foto by BPI/REX Shutterstock
TIL TRONDHEIM: Martin Ødegaard er med i troppen til Zinedine Zidane. Foto by BPI/REX ShutterstockVis mer

AS: - Ødegaard i Real Madrid-troppen som kommer til Lerkendal

Den spanske avisen hevder at Martin Ødegaard er med i troppen som møter Sevilla på Lerkendal.

(Dagbladet) Den spanske avisen hevder at Martin Ødegaard er med i troppen som møter Sevilla på Lerkendal.

Tirsdag 9. august er det duket for den europeiske supercupen i Trondheim, hvor Real Madrid møter Sevilla. Det har vært flere spekulasjoner om hvilke av stjernene som blir med til Norge.

Ifølge spanske AS får Martin Ødegaard være med laget, sammen med fire andre Castilla-spillere. Til stor glede for norske supportere ser det ut til at Supercupen blir like stjernespekket som man håpet. AS skriver videre at Gareth Bale, Toni Kroos og Karim Benzema er på listen over de 25 spillerne som skal være med til kampen.

Det ble fort klart at Cristiano Ronaldo ikke kom i form tidsnok til kampen og at han dermed blir igjen i Madrid. Ronaldo er en av stjernene som kom seint tilbake fra ferie, i tillegg jobber han med skaden han pådro seg i EM-finalen mot Frankrike.

Det har også vært usikkerhet rundt trioen Bale, Kroos og Benzema. Zinedine Zidane avslørte tidligere at spillerne mest sannsynlig ikke ville være tilgjengelige til kampen. Nå skal det imidlertid ha endret seg.

AS forteller videre at resten av laget består av: Keylor Navas, Kiko Casilla, Carvajal, Danilo, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio, Lucas and Álvaro Morata.

Pepe er ikke med i laget da han kommer tilbake fra ferie 10. august. Jese er også på lista, men ettersom det ser ut som han er nær en overgang til Paris Saint-Germain er han fortsatt usikker.