Asbjørnsen & Co.s eventyrdag

BISLETT (Dagbladet): Klasse A: 18-årsjubilanten Jon Asbjørnsen har nesten ikke spilt i Norway Cup på grunn av skade. I går slapp han til som innbytter. Etter et halvt minutt avgjorde han finalen med sitt første spark på ballen

- Helt utrolig. Dette hadde jeg aldri trodd, sa en overlykkelig Jon Asbjørnsen etter finaleseieren mot Start. Han fikk bare være tre minutter på banen før han måtte hinke ut igjen med skade. Men i går var smertene ubetydelige. Scoring, finaleseier og 18-årsdag mer enn veide opp for skadeproblemene. - Nå skal vi feire seieren med å dynke treneren i brus. Hele laget skallet seg i går, men treneren nektet. Derfor må han få litt igjen, sa matchvinneren.

Grus i åtte år

Åsane har vært et av de klart beste lagene i turneringen og vant fortjent den eldste gutteklassen. I finalen mot Start hadde de overtaket fra avspark. De to lagene møttes også i gruppespillet. Da vant Åsane 3- 0. Bergensklubben deltar hvert år i Norway Cup og reiser til Oslo for mer enn bare det sportslige. Laget har nemlig ikke trent på gress de åtte siste årene.

Slå Brann

- Norway Cup er alltid sesongens høydepunkt for oss i Åsane. Årets lag er en av de beste juniorutgavene vi har hatt i klubben, sier lagleder Arild Johannesen. Han tror flere av spillerne blir å finne på Åsanes A-lag om kort tid. Målet er å bygge opp et A-lag som endelig kan tukte storebror og erkerival Brann.