Ashley Cole i helomvending

Les siste nytt fra Premier League.

(Dagbladet.no:) Ashley Coles agent sier at det nå er svært sannsynlig at landslagsbacken blir i Arsenal. Framtida hans på Highbury så tvilsom ut da klubben sendte en klage til Premier League etter at han var i Chelsea-samtaler.

- Begge parter er nær en avtale som gjør at han blir på Highbury, sier Coles agent Jonathan Barnett, ifølge BBC.

Ifølge kanalens hjemmeside vil trolig Cole doble lønnen sin, fra 30 000 pund i uka til 70 000.

Det er penger som kommer godt med ... 24-åringen ble nemlig bøtelagt med 100 000 pund av Premier League på grunn av samtalene med Chelsea.

ANDY COLE kan være på vei til Manchester igjen. Ikke til United, men til City. Blackburn har forsøkt å kjøpe tilbake spissen, men nå har også City kastet seg inn i kampen om Fulham-spissen.

Robbie Fowler kommer trolig til å miste starten av sesongen på grunn av skade, og nå som Shaun Wright-Phillips er på vei til Chelsea får manager Stuart Pearce trolig penger.

Cole kommer ifølge Sky Sports til å koste rundt 750 000 pund, og mye i lønnsutgifter.

OWEN HARGREAVES har blitt linket til Middlesbrough, men det ser ikke ut som det blir noe av den handelen. Ifølge Sky Sports ønsker ikke midtbanespilleren å ta noen sjanser før neste sommers VM-sluttspill og han ønsker derfor å bli i Baryern München.

BLIR TROLIG I ARSENAL: Det var mye bråk rundt Ashley Cole i våres. Nå ser det ut til at han blir i Arsenal. Foto: REUTERS
BLIR TROLIG I ARSENAL: Det var mye bråk rundt Ashley Cole i våres. Nå ser det ut til at han blir i Arsenal. Foto: REUTERS Vis mer

- Det er bedre å spille her enn hvor som helst i den engelske ligaen, sier Bayern-trener Felix Magath

Han har også bare ett år igjen av kontrakten sin, og kan gå gratis neste sommer.

NICLAS JENSEN har skrevet under for Fulham. Dansken kommer fra tyske Borussia Dortmund, og har skrevet under en toårskontrakt med London-klubben.

31-åringen har tidligere spilt for Manchester City, og Fulham skal ha betalt rundt 750 000 pund for ham.

HENRI CAMARA kan være på vei til Portsmouth. Spissen er nå tilbake i Wolverhampton, etter at han ble lånt ut til både Celtic og Southampton forrige sesong.

Pompey er på jakt etter en ny spiss, ettersom Yakubu Aiyegbeni allerede er borte og Diomansy Kamara trolig forsvinner.

MICHAEL ESSIEN hevder at han fortsatt kan ende opp i Chelsea kommende sesong. Lagkameraten til John Carew i Lyon har flere ganger sagt at han ønsker seg til de engelske mesterne, men Lyon vil ikke selge. De krever 12 millioner pund mer enn de 18 millionene Chelsea har tilbudt.

- Jeg vet at direktørene i begge klubbene skal møte hverandre en av de neste dagene. Jeg har styreformannens ord på at skal gjøre alt de kan for å bli enige med Chelsea, sier Essien ifølge Sky Sports.

MICHAEL DAWSON brakk nesa i gårsdagens kamp mot Boca Juniors. Forsvarsspilleren kommer til å gå glipp av de resterende kampene under Tottenhams Sør-Korea-tur.

- Det er en smell for oss. Forhåpentligvis er han klar om noen uker, sier trener Martin Jol til Tottenhams hjemmeside.

Ledley King forlot banen da det gjensto et kvarter, på grunn av krampe. Kampen endte 2-2.

JAVI GUERRERO blir i Spania. Han takket nei til et tilbud fra Everton, og kommer muligens til å dra til Celta Vigo i stedet.

- Tilbudet fra Everton var det økonomisk beste, men jeg har lyst til å bli i Spania, sier 28-åringen, som startet karrieren i Real Madrid og spilte for Racing Santander forrige sesong.

TILBAKE I MANCHESTER: Andy Cole kan være på vei til City.