SLUTTER: Chelsea-backen Ashley Cole (33) har bekreftet at hans landslagskarriere for England er slutt etter 107 kamper med flagget på brystet. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
SLUTTER: Chelsea-backen Ashley Cole (33) har bekreftet at hans landslagskarriere for England er slutt etter 107 kamper med flagget på brystet. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB ScanpixVis mer

Ashley Cole slutter på det engelske landslaget

Fikk ikke plass i VM-troppen.

Chelsea-backen Ashley Cole (33) har bekreftet at hans landslagskarriere for England er slutt etter 107 kamper med flagget på brystet.

33-åringen har slitt med å spille seg helt varm i Chelsea-trøya denne sesongen, noe som har ført til at han ikke er den sterke kandidaten på England-backen som han har vært tidligere.

Landslagssjef Roy Hodgson skal ha utelatt Cole fra VM-troppen, som offentliggjøres mandag.

- Fikk telefon fra Roy (Hodgson) og var enig i at Englands landslag skal være for de unge spillerne. Jeg tror det er best at jeg trekker meg fra landslaget nå, skrev backen på Twitter.

Britiske medier har utropt Evertons Leighton Baines og Southamptons Luke Shaw til de største kandidatene til å bekle Coles tidligere posisjon i England-forsvaret.

- Baines og Shaw er gode spillere, noe de har bevist denne sesongen. De er fremtiden for landet. Det var en glede å få 107 kamper, skrev Cole.

Om Cole hadde blitt med England til årets fotball-VM i Brasil ville han blitt den første engelskmannen til å delta i fire VM-sluttspill.

(NTB)