UTE I TRE MÅNEDER: Chelseas Ashley Cole måtte ha hjelp av banen mot Everton onsdag. I dag havnet venstrebacken på avisforsidene av helt andre årsaker. Foto: AP/Jon Super
UTE I TRE MÅNEDER: Chelseas Ashley Cole måtte ha hjelp av banen mot Everton onsdag. I dag havnet venstrebacken på avisforsidene av helt andre årsaker. Foto: AP/Jon SuperVis mer

Ashley Cole utsatt for en Conradi

Pikante mobilbilder på avveie.

||| (Dagbladet): I 2006 opplevde den norske skuespilleren Kåre Conradi at private bilder fra en frastjålet mobil ble spredd på nettet.

Chelsea-stjernen Ashley Cole ble ikke utsatt for tyveri, han ga bort en gammel mobil som blant annet inneholdt intime bilder han hadde tatt av seg selv.

Personen som arvet Cole-mobilen benyttet sjansen til å utgi seg for England-stjernen, og sendte mobilbildene på MMS til nakenmodellen Sonia Wild, skriver The Sun i dag.

Cole bekrefter mobiltabben overfor den engelske avisa.

- Det er utrolig at jeg ga bort en mobil som fortsatt hadde ting i minnet. Jeg trodde jeg hadde slettet det. Det ser ut som jeg tok feil, fordi en person har brukt den og utgitt seg for å være meg, sier Cole.

Cole pådro seg et brudd i leggen onsdag, og sier han ville ha ledd av hele saken dersom ikke skaden hadde gjort så vondt. Venstrebacken er gift med popstjernen Cheryl Cole.

Tobarnsmor og modell Wild forklarer til avisa at hun blant annet mottok bilder av Cole splitter naken tatt mot et speil. Cole skal ha knipset seg selv på en landslagstur, på spillerhotellet kvelden før VM-kvalifiseringsoppgjøret mot Andorra i juni i fjor.

Englands landslagssjef Fabio Capello setter neppe pris på at enda en av hans spillere havner på engelske avisforsider, denne gangen for aktiviteter utført på samling.

Forrige fredag ble John Terry fratatt kapteinsvervet på det engelske landslaget. Coles kollega i Chelsea skal ha hatt et forhold til England-kollega Wayne Bridges tidligere partner Vanessa Perroncel.

MOBILTABBE: Ashley Cole-saken, med bilder, er oppslag i Englands største avis. Faksimile: The Sun
MOBILTABBE: Ashley Cole-saken, med bilder, er oppslag i Englands største avis. Faksimile: The Sun Vis mer