Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ashley selger ikke Newcastle

Ingen vil betale 80 millioner pund.

FIKK IKKE SOLGT: Newcastle United-eier Mike Ashley menger seg med fansen på St James Park. Foto: Paul Ellis/Scanpix
FIKK IKKE SOLGT: Newcastle United-eier Mike Ashley menger seg med fansen på St James Park. Foto: Paul Ellis/Scanpix Vis mer

|||Newcastle-eier Mike Ashley ønsker ikke lenger å selge fotballklubben.

Ashley har lett etter en kjøper helt siden september i fjor, men ingen har vært villig til å betale prisen på 80 millioner pund (740 millioner kroner). Han kjøpte klubben for 135 millioner pund i 2007.

Nå lover Ashley å spytte inn ytterligere 20 millioner pund i klubben, som satser hardt på retur til øverste nivå i England. Klubben rykket ned i vår etter 16 sesonger i eliteserien.

Newcastle-eieren åpner for å selge navnerettighetene til St. Jamess Park neste sesong. Det er nok et lite populært trekk hos de trofaste supporterne. Stadionet har vært klubbens hjem i 117 år.

Tirsdag ble det også klart at Chris Hughton fortsetter som manager i Newcastle. Han har hatt det midlertidige ansvaret i høst, men har nå signert kontrakt ut neste sesong. Hughton har ledet Newcastle til toppen av mesterskapsserien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media