Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ashley Young klar for Manchester United

Signerte fem års kontrakt i dag.

KLAR FOR UNITED: Ashley Young signerte for Manchester United i dag. Her er han i aksjon for England mot Sveits. Foto: Reuters / Stefan Wermuth
KLAR FOR UNITED: Ashley Young signerte for Manchester United i dag. Her er han i aksjon for England mot Sveits. Foto: Reuters / Stefan Wermuth Vis mer

(Dagbladet): Manchester United bekrefter på sine hjemmesider at de har kjøpt Ashley Young fra Aston Villa.

Klubben betaler trolig rundt 131 millioner kroner for angrepsspilleren, og Young har signert en fem års kontrakt med ligamesterne.

- Ashley har vært meget god for Villa de siste fire-fem sesongene, og alle i klubben ønsker ham lykke til videre, sier Villa-manager Alex McCleish i en uttalelse på Aston Villas nettside.

- Ønsker Ashley Young velkommen til Manchester United. Enda en sulten, ung og god spiller i rekkene, skriver Rio Ferdinand på Twitter.

Young spilte 41 kamper for Aston Villa i fjor. Han scoret ti mål, og hadde også ti målgivende for klubben som til slutt endte på en 9. plass. Han har totalt scoret 32 Premier League-mål.

Alex Ferguson og United har fra før kjøpt Phil Jones fra Blackburn, og det er ventet at Atletico Madrid-keeper David de Gea også blir bekreftet i løpet av de nærmeste ukene.

United har da forsterket troppen for over 436 millioner kroner totalt i sommer, ifølge Guardian.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media