- Ashley Young skader klubben

United-redaktør reagerer på filming.

(Dagbladet): Ashley Young kom nok en gang i fokus for filming da Manchester United spilte 0-0 mot Real Sociedad.

I det 69. minutt gikk Young ned i straffefeltet, og dommeren pekte på 11-metersmerket. Av reprisen kunne man se at det var minimalt med kontakt mellom Young og Sociedads Markel Bergara, og at Young overspilte kraftig da han falt.

Se video av hendelsen over.

Hakkekylling Det er langt fra første gang Young har falt for lett. Mot Crystal Palace i år fikk han gult kort etter å ha gått ned i straffefeltet, og han skaffet United to svært tvilsomme straffer mot Aston Villa og QPR i fjor vår.

Dag Langerød, redaktør for United.no, sier til Dagbladet at Youngs mangel på forbedring er skuffende - selv om han mener gårsdagens fall ikke var like ille som tidlligere episoder.

- Det som skuffer meg, er at han gjør det igjen, selv om han gjort det tidligere. Han gir alle kritikerne vann på mølla. Han setter seg selv i en situasjon som gjør at neste gang blir det nesten umulig for han å få straffe. Det, og den negative omtalen klubben får av dette, gjør at Young skader United.

Langerød har også omtalt hendelsen i sitt kampreferat på United.no.

Han tror mange United-fans begynner å miste tålmodigheten med Young.

- Fans er veldig utålmodige. Youngs register er veldig begrenset. Når han ikke leverer, og i tillegg faller for lett, blir han en hakkekylling både for fansen og media.

- Patetisk Tidligere United-spiller Ray Wilkins slaktet Young etter kampen.

- Dette er patetisk. For meg er det like ille som de alt for harde taklingene vi ser for øyeblikket, for de lurer ihvertfall ikke dommeren. Jeg skulle ønske Ashley ville kutte det der. Han er en god spiller, men han skaper et dårlig rykte for seg selv, sa Wilkins til ITV, ifølge The Guardian.

Roy Keane, tidligere United-kaptein, var heller ikke nådig med vingen.

- Ashley Young har åpenbart falt altfor lett de siste månedene. Han har blitt kraftig kritisert i England, men nå er vi utenlands, og det er nesten mer akseptert. Men han rundlurer dommeren her. Hvis han får straffe, er du glad hvis du er United-spiller. Men han lurer dommeren.

Moyes forsvarer Young Etter det gule kortet mot Crystal Palace, gikk David Moyes ut og sa han hadde tatt en alvorsprat med Young.

- Jeg vil ikke ha noe av at spillerne mine filmer. Det er ikke noe jeg vil se. Jeg snakket med Young, det kommer ikke til å skje igjen, sa Moyes etter Palace-kampen.

I går skjedde det igjen, men Moyes ville ikke kritisere Young.

- Jeg har sett reprisen, han blir dratt i armen. Dommeren er bare to meter unna og han velger å dømme straffe. Dommeren bestemmer og det var hans avgjørelse, sa Moyes.

FLERE GANGER: Her går Young ned og skaffer United straffe mot Aston Villa i fjor vår. Nigel Roddis / Reuters / NTB Scanpix
FLERE GANGER: Her går Young ned og skaffer United straffe mot Aston Villa i fjor vår. Nigel Roddis / Reuters / NTB Scanpix Vis mer