Askar etter å ha slått ut klubben som betaler deler av lønna hans: - Sorry

Unnskyldte seg.

SLO MODERKLUBBEN: Amin Askar er på lån fra Brann til Sarpsborg 08. I kveld scoret han på en av straffene da østfoldingene vant cupoppgjøret i Bergen på straffekonk. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
SLO MODERKLUBBEN: Amin Askar er på lån fra Brann til Sarpsborg 08. I kveld scoret han på en av straffene da østfoldingene vant cupoppgjøret i Bergen på straffekonk. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(BERGEN) Dagbladet: Amin Askar er på utlån fra Brann til Sarpsborg 08.

I kveld var han med å sende klubben sin ut av cupen. Deler av lønnen til Askar betales også av Brann. Derfor var det en slags beinkrok fra skjebnen at nettopp Askar bidro til at bergenserne ikke får oppleve Ullevaal i år.

Landets beste supportereAmin Askar satt sin straffe i mål under straffekonken mot Brann. I flere sesonger har han vært en Brann-fansen yndlinger. Han syntes det var en merkelig følelse å skyte straffespark foran Brann-fansen som har hjulpet han så mye.

- Branns supportere er de beste i landet. De har betydd mye for meg og vært en god støttespiller. Derfor var det rart, men selvsagt helt riktig at de buer på meg når jeg skal skyte straffe for min utleie-klubb Sarpsborg 08. Jeg er profesjonell, men det var en litt rar følelse å skyte Brann ut av cupen, sier Askar til Dagbladet.

Unnskyldte Han hevet armene og gjorde «unnskyld-tegnet» til fansen bak mål etter straffescoringen.

Men han legger til:

- Jeg har det veldig bra i Sarpsborg 08 nå, men jeg gleder meg også å komme tilbake. Jeg er sikker på at Brann-trener Lars Arne Nilsen bidrar på en slik måte at det blir toppseriespill på Brann neste år, sier Askar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.