Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Askar etter klareringstabben: - Har ikke gjort slike feil siden småguttnivå

Brann klarte bare uavgjort i første kvalikkamp.

SKUFFET: Brann-spillerne var skuffet etter uavgjort mot Mjøndalen i første kvalikkamp. Nå satser de på seier i Mjøndalen i returoppgjøret søndag.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
SKUFFET: Brann-spillerne var skuffet etter uavgjort mot Mjøndalen i første kvalikkamp. Nå satser de på seier i Mjøndalen i returoppgjøret søndag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

• Brann - Mjøndalen 1-1

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Brann ble tidlig rystet av Mjøndalen.

Etter at Brann hadde åpnet best, tok bruntrøyene ledelsen. Brann utliknet i andre omgang, men i det hele var det Mjøndalen som spilte best.

Nå må Brann score i returoppgjøret på onsdag dersom de skal fortsette å spille i Tippeligaen.

- Vi er skuffet, selvfølgelig, sier Erik Huseklepp til TV2.

Han fortsetter:

- Vi får ikke til spillet vårt, og de kommer inn i sitt spor. Vi er ikke like gode. Nå er det en ny kamp på onsdag, og siden det er uavgjort er ikke dette avgjort.

- For dårlig Unggutten Kasper Skaanes kom inn for et Brann som lå under til pause. Han brukte ikke lang tid på å sette inn utlikningen, som berget Brann fra noe som ville ha vært et veldig dårlig utgangspunkt før returmøtet.

- Det er alltid deilig å score mål, spesielt i en så viktig kamp, sier han til TV2. Skaanes synes også at Brann presterte for dårlig.

- Jeg synes ikke vi gjør noen god kamp, og det setter en demper på det. Vi gjør en dårlig kamp, og de får til det vi vil gjøre. Vi tør ikke spille ball slik vi vet vi kan. Det var skuffende i dag, sier han.

SCORET: Kasper Skaanes.
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
SCORET: Kasper Skaanes. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- Vi ønsker selvfølgelig å vinne i Mjøndalen, og vi har levert mange gode bortematcher i år. Vi har fortsatt gode muligheter til å holde oss i tippeligaen.

Amin Askar hadde en dårlig involvering da han prøvde å klarere, men ballen havnet i beina på Diomande, som kunne sende Mjøndalen i ledelsen.

- Det er ikke moro å være meg i dag. Jeg har ikke gjort slike feil siden småguttenivå, sier Askar til Dagbladet.

- Godt resultat Mjøndalens kaptein Mads Hansen var fornøyd med sitt lags prestasjon søndag.

- Dette er et godt resultat, og det er egentlig litt bittert med scoringen som kom imot. Vi er gode, og det er ingen stor forskjell på lagene, sier Hansen til TV2.

Han tror på Mjøndalen-seier på onsdag.

- Uavgjort først så seier hjemme er en kjent seieroppskrift, det. Men vi kunne like gjerne vunnet kampen i dag, synes jeg. Vi står godt mot de fleste lag. Vi går for å vinne hjemme.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling