Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Askar frykter resten av sesongen ryker

Har startet 22 av 23 seriekamper for Brann.

TRENGER OPERASJON: Amin Askar har pådratt seg en meniskskade, og kommer ikke utenom operasjon. Dermed er resten av sesongen i fare. 
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
TRENGER OPERASJON: Amin Askar har pådratt seg en meniskskade, og kommer ikke utenom operasjon. Dermed er resten av sesongen i fare. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Amin Askar har levert en sterk debutsesong i Brann, og startet hver eneste seriekamp før han måtte stå over med en kneskade mot Rosenborg i helga.

Det var ventet at kantspilleren skulle returnere til torsdagens cupsemifinale mot Hødd, men nå kommer Askar med nedslående nyheter.

«Da er muligens resten av sesongen ødelagt for min del. Skaden som holdt meg utenfor sist kamp må opereres. Kjedelig som f..., men slikt må en takle i fotballen. Jeg skal uansett jobbe hardt for å komme tilbake og helst rekke slutten av sesongen.», skriver Askar på sin Twitter-profil.

Overfor Dagbladet utdyper han:

- Det er en skade i menisken som oppsto under kampen mot Sandnes/Ulf. Jeg kjente litt smerte underveis i kampen, men fullførte uten problemer. På kvelden ble det vondt, og dagen etter sleit jeg med å gå. Det var framgang de første dagene etterpå, men så fort jeg løper for fullt eller spiller fotball gjør det veldig vondt.

Sju seriekamper gjenstår og i tillegg venter muligens en cupfinale søndag 25. november. Den bør det være brukbare muligheter for at Askar rekker - forutsatt at Brann slår Hødd på torsdag.

- En meniskoperasjon kan ta 4-6 uker. Jeg håper bare det går fort. Jeg skal gjøre all den gode treningen jeg trenger. Jeg vil rekke slutten av sesongen, sier han.

Operasjonsdato er ennå ikke satt

- Legene jobber med å få satt opp en time, sier Askar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media