Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Askeladd mot askeladd i semifinalen

Se FA-cuptrekningen.

Barnsley trakk Cardiff i FA-cupsemifinalen etter å ha slått ut storhetene Liverpool og Chelsea på veien.

- Man tenker sikkert at vi gjerne ville unngå Portsmouth, men vi har slått to klubber fra den engelske eliteserien i tidligere runder, sa Barnsleys unge manager Simon Davey.

Semifinalene som ble trukket mandag, skal spilles på Wembley helgen 5.-6. april. I den andre kampen møtes Championship-laget West Bromwich og Premier League-klubben Portsmouth.

Etter cupbombenes helg ble både Manchester United og Chelseas FA-cupdrøm knust. United tapte 0-1 for Portsmouth, mens Chelsea gikk på en smell med samme sifre mot Barnsley. Også Middlesbrough røk ut, mot nettopp Cardiff.

Det er den første gangen siden 1908 at det kun står igjen et lag fra den øverste engelske divisjonen i FA-cupen.

Portsmouth er oddsfavoritt etter dagens trekning, en hundrelapp på sørkystlaget gir 200 tilbake ved finaleseier. Motstander WBA var den eneste ikke-bomben i helgas kvartfinale, de slo ut Bristol Rovers.

- Vi må slå to av tre semifinalister for å vinne cupen, så vi må ta det som det kommer. Men etter Manchester United trenger vi ikke å frykte noen, sier Pompey-direktør Peter Storrie til Sky Sports.

(NTB/Dagbladet.no)

BARNSLEY NESTE: Her jubler Cardiff-spillerne for 2-0 mot Middlesbrough i går. Foto: Scanpix/Ap
BARNSLEY NESTE: Her jubler Cardiff-spillerne for 2-0 mot Middlesbrough i går. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
MØTER CHAMPIONSHIP-RIVAL: Barnsleys Dennis Souza feirer med fansen etter seieren mot Chelsea.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media