«Askeladden» klønet det til for seg selv mot Spurs

Tottenham på vei mot ligacupfinale.

AVGJORDE:  Andros Townsends straffescoring var det som skilte de to lagene.Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix.
AVGJORDE: Andros Townsends straffescoring var det som skilte de to lagene.Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tottenham - Sheffield United 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Mens storlagene Liverpool og Chelsea møttes i den første ligacupsemifinalen i går, var det liten tvil om hvem som var favoritt da Tottenham tok i mot League One-laget Sheffield United til den andre.

Men selv om det skiller to divisjoner mellom lagene, viste Sheffield United at de ikke er noe enkelt lag å slå.

Premier League-lagene West Ham og Southampton har begge blitt slått ut av turneringen av League One-laget. I starten av januar tok de seg videre på bekostning av Queens Park Rangers i FA-cupen.

På White Harte Lane viste nivå tre-laget at de er sugne på en finale på Wembley. Jamel Campbell-Ryce sto for kampens første mulighet da han slo et hardt og lavt innlegg/skudd. Det gikk gjennom hele feltet og like utenfor stolpen.

Tottenham svarte ved Eric Dier, men forsvarsspillerens heading ble stoppet. Det var nærmeste vertene kom fram til det 73. minutt.

Da hadde Adebayor blitt erstattet med Roberto Soldado. Han tok ned ballen nesten ved dødlinja i motstanderens felst. Ballen spratt og der kom Sheffields James McEveley inn på klønete vis og handset. Straffen var det ingenting å si på, og den omsatte Andros Townsend i mål.

Etter scoringen fikk gjestene hevet spillet sitt noe. Men selv om League One-klubben prøvde det de kunne, hadde Tottenham få problemer med å stoppe det som kom.

- Jeg er glad for resultatet, men vi må gjøre det bra i Sheffield. Det var en vanskelig kamp. Nå må vi se framover mot den neste, sier Mauricio Pochettino ifølge Sky Sports.

Returoppgjøret mellom de to lagene spilles onsdag neste uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer