«Askeladden» klønet det til for seg selv mot Spurs

Tottenham på vei mot ligacupfinale.

AVGJORDE:  Andros Townsends straffescoring var det som skilte de to lagene.Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix.
AVGJORDE: Andros Townsends straffescoring var det som skilte de to lagene.Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Tottenham - Sheffield United 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Mens storlagene Liverpool og Chelsea møttes i den første ligacupsemifinalen i går, var det liten tvil om hvem som var favoritt da Tottenham tok i mot League One-laget Sheffield United til den andre.

Men selv om det skiller to divisjoner mellom lagene, viste Sheffield United at de ikke er noe enkelt lag å slå.

Premier League-lagene West Ham og Southampton har begge blitt slått ut av turneringen av League One-laget. I starten av januar tok de seg videre på bekostning av Queens Park Rangers i FA-cupen.

På White Harte Lane viste nivå tre-laget at de er sugne på en finale på Wembley. Jamel Campbell-Ryce sto for kampens første mulighet da han slo et hardt og lavt innlegg/skudd. Det gikk gjennom hele feltet og like utenfor stolpen.

Tottenham svarte ved Eric Dier, men forsvarsspillerens heading ble stoppet. Det var nærmeste vertene kom fram til det 73. minutt.

Da hadde Adebayor blitt erstattet med Roberto Soldado. Han tok ned ballen nesten ved dødlinja i motstanderens felst. Ballen spratt og der kom Sheffields James McEveley inn på klønete vis og handset. Straffen var det ingenting å si på, og den omsatte Andros Townsend i mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.