Asker klar for fjerde strake cupfinale

Leni Larsen Kaurin senket Røa.

Leni Larsen Kaurin scoret vinnermålet da Asker gikk til sin fjerde strake cupfinale. Røa jaget utligning på Føyka, men måtte se seg slått 0-1.

- Deilig å være i finalen. Cupen betyr alt for oss ettersom vi er for langt bak i gullstriden i serien, sa Asker-trener Eli Landsem til TV 2 Zebra.

Kaurin scoret målet etter 17 minutter. Den VM-klare spilleren lurte offsidefellen og scoret sikkert alene med Røas målvakt.

- Jeg ble overrasket over hvor alene jeg var. Det var en sinnssykt tett kamp og vi var heldig som fikk et tidlig mål, sa Kaurin.

Røa vant 3-2 i fjorårets kvinnecupfinale, men laget fra Oslo-vest må innse at de ikke klarer å forsvare tittelen.

- Vi skulle gjerne vært i cupfinalen vi også, men må satse på at det kommer flere tog. I dag holdt det ikke for vår del, sa Røa-trener Geir Nordby til TV 2 Zebra.

Røas VM-klare Marit Fiane Christensen pådro seg en ankelskade. Det er uklart om den får betydning for hennes deltakelse i Kina.

(NTB)

AVGJORDE: Leni Larsen Kaurin avgjorde semifinalen med det eneste målet mot Røa. Bildet er fra seriemøtet lagene mellom 1. august, da Asker vant 8-0. Foto: Scanpix
AVGJORDE: Leni Larsen Kaurin avgjorde semifinalen med det eneste målet mot Røa. Bildet er fra seriemøtet lagene mellom 1. august, da Asker vant 8-0. Foto: Scanpix Vis mer