Asker vil ha tilbake Linda

Etter den meningsløse utvisningen i fjorårets cupfinale mot Trondheims-Ørn, har Linda Medalen (37) vært helt ute av fotballen. Nå vil Asker ha henne tilbake.

Men nå er det trenerjobb som er aktuelt for Linda.

- Vi jobber med å bygge opp et nytt topplag, og er veldig interessert i å få med Linda i det arbeidet. Hun vil få ansvaret for morgenøktene, og skal bidra både på den fysiske og mentale biten. I alt snakker vi om to-tre økter i uka, sier Asker-trener Eli Landsem til Dagbladet.no.

- Fristende

Linda Medalen (152 landskamper, 54 mål) sier at henvendelsen fra Asker er fristende, men legger til at hun fortsatt er i tenkeboksen.

- Det er alltid greit å bidra med ett eller annet, og fristende å komme tilbake i toppfotballen. Men jeg har ennå ikke bestemt meg. Asker har potensial til å bli et framtidig topplag, men må opp et par hakk når det gjelder tøffheten på treningene. Og hard trening er smertefullt, sier Linda Medalen.

- Må utnyttes

Få vet bedre enn henne hva som kreves for å nå toppen.

- Den kompetansen må vi utnytte. Vi jobber hardt for å få med Linda i det nye trenerteamet, og håper hun får klarsignal fra hjemmet. I tillegg til de gamle bærebjelkene, har Asker mange unge, lovende spillere som skal skoleres i samarbeid med Toppidrettsgymnaset i Bærum (NTG), sier Eli Landsem - som også er ønsket som trener i det nye toppserielaget Fløya kommende sesong.

FRISTET: Siden utvisningen i fjorårets cupfinale, har Linda Medalen vært helt ute av fotballen. Nå vil Asker ha henne tilbake på trenersida i klubben. - Fristende, men jeg har ennå ikke bestemt meg, sier Linda til Dagbladet.no.