BLE KNUST AV TYSKERNE: Diego Maradona, her med Messi etter Tyskland-tapet, hinter om sin avgang etter den pinlige exiten i VM. Foto: AFP/ JAVIER SORIANO
BLE KNUST AV TYSKERNE: Diego Maradona, her med Messi etter Tyskland-tapet, hinter om sin avgang etter den pinlige exiten i VM. Foto: AFP/ JAVIER SORIANOVis mer

Assistenten tror Maradona fortsetter

Det argentinske folk er splittet.

|||(Dagbladet): Smellen mot Tyskland gikk hardt inn på Diego Maradona.

I går kveld antydet Argentina-treneren at hans tid som landslagssjef er over. Asisstent Alejandro Mancuso er ikke sikker på at 50-åringen mente det.

Godt arbeid
- Jeg kjenner Diego, og det er vanskelig for meg å tro at han vil gi seg etter at vi mislyktes i å nå målet, å vinne VM. Vi kan ikke kaste vekk alt det gode arbeidet vi har gjort, sier Mancuso ifølge nyhetsbyrået AP.

Maradonas uttalelser kom etter at laget landet i Bueons Aires natt til i går.

- Jeg ga alt jeg hadde. Nå vil jeg hygge meg med min familie. Ikke vær bekymret, jeg er ikke deprimert, sa Maradona.

Luis Segura i det argentinske fotballforbundet mener Maradonas kontrakt automatisk er forlenget til Copa Amerika i Argentina neste år.

- Den som bestemmer om han skal fortsette er Maradona, sier Segura.

63 prosent sier nei
Maradona og spillerne ble hyllet av 20 000 ved ankomsten, men langt fra alle argentinere er fornøyd med jobben ballgeniet har gjort fra sidelinja i VM.

MARADONA-FAN: Argentina-president Cristina Fernandez sier at tårene er tørket og at Argentina må se fram mot VM i 2014 - med Maradona som sjef. Foto: AFP
MARADONA-FAN: Argentina-president Cristina Fernandez sier at tårene er tørket og at Argentina må se fram mot VM i 2014 - med Maradona som sjef. Foto: AFP Vis mer

En spørreundesøkelse gjort av avisa Clarin viser at 63,1 prosent ønsker at Maradona gir seg etter 0-4 mot Tyskland i kvartfinalen.

Det mener ikke Argentinas president Cristina Fernandez. Hun inviterer Maradona og laget til presidentboligen, med følgende melding til landslagssjefen.

- Maradona må holde ut, laget må holde ut  og Argentina må holde ut. Ingen argentiner har gitt så mye glede på banen som Diego Armando Maradona, sier Fernandez.

GOD JOBB: Alejandro Mancuso mener det er ulikt Maradona å gi seg. Foto: REUTERS/Adnan Abidi
GOD JOBB: Alejandro Mancuso mener det er ulikt Maradona å gi seg. Foto: REUTERS/Adnan Abidi Vis mer