Astana tviholder på Contador

- Forventes å kjøre for laget i 2010.

FORTSETTER I ASTANA: Sykkellaget avfeier alle rykter rundt Tour de France-vinner Alberto Contador. Spanjolen er Astana-rytter også neste år, ifølge en talsmann. Foto: Vincent Jannink / AFP.
FORTSETTER I ASTANA: Sykkellaget avfeier alle rykter rundt Tour de France-vinner Alberto Contador. Spanjolen er Astana-rytter også neste år, ifølge en talsmann. Foto: Vincent Jannink / AFP.Vis mer

(Dagbladet.no): Det er de mange ryktene rundt et lagbytte for spanjolen som har resultert i en pressemelding fra Astana.

Der understreker sykkellaget at Contador er Astana-rytter også neste år.

- For å rydde av veien noen misforståelser som har oppstått i mediene, vil Astana-ledelsen nok en gang bekrefte at Tour de France-vinneren Alberto Contador forventes å kjøre for laget i 2010, skriver Astana, ifølge AFP.

Flere medier har meldt om Contador-forhandlinger med Quick Step. Sykkellaget Caisse d'Epargne har heller ikke lagt skjul på at de ønsker Tour-vinneren.

Rinus Wagtmans, Astana-talsmann, sier følgende om den saken: 

- Det er sikkert at Alberto Contador vil være vår absolutte leder neste sesong.

- Vi er overrasket over å lese at mange lag skal ha vist interesse for vår Tour-vinner, all den tid han er under kontrakt.

For fjorten dager siden avslo Contador avslo et lukrativt tilbud om ny fireårskontrakt fra det kasakhstanske sykkellaget.

Contadors nåværende kontrakt går ut neste år.