Aston Villa: - Ingen av våre spillere

Aston Villa er den første klubben som går ut og avviser at deres spillere er involvert i voldtektssaken.

Et stort lokk av taushet ligger over identiteten til de åtte fotballgutta i Vest-London i helga. En 17-åring hevder hun ble voldtatt på et rom på Grosvenor House Hotell, etter først å ha hatt frivillig sex med en spiller.

Seks klubber var involvert i kamper i hovedstaden i helga: Arsenal, Newcastle, Chelsea, Aston Villa, Liverpool og Charlton.

Nå vil Aston Villa ha navnet sitt vekk fra lista over lag med mistenkte spillere.

- Vi kan kategorisk avvise at verken Aston Villa eller noen av klubbens spillere er under etterforskning i forbindelse med den påståtte hendelsen i London i weekenden, sier en talsmann for klubben ifølge lokalavisa Birmingham Post.

Det samme gjentar Villa på sin offisielle hjemmeside i dag tidlig.

Rapportene fra Storbritannia oppgir at sju spillere kommer fra ett lag, mens mannen jenta ble med er fra et annet topplag.

En av de mistenkte stjernespillerne nekter for at han i det hele tatt var på hotellet.

Scotland Yard har undersøkt rommet for DNA-bevis, og ifølge Sky News i dag tidlig må minst fire spiller avgi DNA-prøver etter hvert.

Først om noen uker, når spesielenheten Operatison Sapphire er ferdig med jentas forklaring, skal spillerne eventuelt inn til avhør.

Hittil har både Premier League og spillerforeningen PFA nektet å kommentere saken som har potensiale til å ryste hele klubbfotballen på øyriket.

Nå har Villa sprukket tausheten, og inviterer på den måte andre klubber til å følge opp seinere i dag.

Til slutt står trolig bare to klubblag igjen.

(Dagbladet.no)

FRIKJENT AV KLUBBEN:</B> Verken Jlloyd Samuel, her mot Sebastian Veron på Stamford Brigde, eller andre Villa-spillere etterforskes. Det sier Aston Villa.