PINLIG EXIT: Jores Okore og Aston Villa gikk på et nytt pinlig nederlag. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
PINLIG EXIT: Jores Okore og Aston Villa gikk på et nytt pinlig nederlag. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Aston Villa-eieren med optimistisk melding til fansen timer før kamp. Så gikk klubben på nytt braktap

Dårlig timing da eieren svarte på fansens spørsmål.

Luton Town - Aston Villa 3-1 (1-1)

(Dagbladet): Pila har på ingen måte pekt oppover etter at Aston Villa rykket ned etter en begredelig forestilling i Premier League forrige sesong.

Laget har ikke vunnet en ligakamp siden 6. februar (2-0 mot Norwich), og fansen trodde nok at den trenden skulle snu i Championship.

I stedet gikk klubben på en smell i serieåpningen mot Sheffield Wednesday (0-1), og i går kveld ble det 1-3-tap mot League Two-laget Luton i ligacupen.

Etter tapet mobbes klubben i sosiale medier, det etter at klubbens offisielle Twitter-konto startet en spørreseanse snaut to timer før kampen.

Der kunne brukere stille spørsmål til klubbens styreleder og eier Tony Jiatong Xia.

Et av spørsmålene lød som følger:

«Hvor ser du for deg Aston Villa er om fem år?».

Svaret til Villa-eieren var mildt sagt offensivt.

«Den største klubben i Europa med høyest fanskare over hele verden», svarte Xia.

Det svaret ble ekstra tåpelig med tanke på kveldens tap. Meldingen går nå sin seiersgang på mikrobloggtjenesten, og mange godter seg over det som ble skrevet.

Etter nedrykket fra Premier League solgte Randy Lerner Aston Villa til kinesiske Recon Group. Holdingselskapet eies av Tony Jiatong Xia og har interesser i fem børsnoterte bedrifter i Kina i tillegg til flere private firmaer.

Kineseren fikk oppfylt drømmen om å eie favorittlaget sitt. Og det var nok hjertet og ikke hjernen som fikk ham til å svare som han gjorde før kampen.