Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aston Villa får snakke med Wigan-Martinez

Kan bli Gérard Houlliers erstatter.

ÅPNER DØRA: Wigan-styreformann Dave Whelan er glad i sin manager Roberto Martinez, som berget Premier League-plassen i siste runde. Nå lar han likevel Martinez snakke med Aston Villa.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
ÅPNER DØRA: Wigan-styreformann Dave Whelan er glad i sin manager Roberto Martinez, som berget Premier League-plassen i siste runde. Nå lar han likevel Martinez snakke med Aston Villa.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Wigan-manager Roberto Martinez blir trolig Gérard Houlliers erstatter i Aston Villa.

Den 37 år gamle spanjolen blir omtalt som en av de mest spennende unge managerne i engelsk fotball.

- De har skrevet til meg og bedt om tillatelse til å snakke med Roberto. Han var på ferie da forespørselen kom, og jeg har gitt Villa tillatelse. Han kom tilbake i går, og jeg antar at han har snakket med Villa, sier Wigan-eier Dave Whelan.

Han håper å beholde den tidligere Swansea-manageren.

- Jeg har aldri sviktet ham på noen måte, og han har aldri sviktet meg. Jeg vet at man aldri skal si aldri i fotball, men jeg blir veldig overrasket om Martinez blir Aston Villas nye manager, sier Martinez.

Villa trenger ny trener etter at Gérard Houlliers problematiske periode i Birmingham-laget er over. Franskmannen slet med å overbevise fansen og måtte mot slutten av sesongen overlate manageransvaret til Gary McAllister på grunn av sykdom.

(NTB)