- Aston Villa kan klare fjerdeplassen

Ferguson imponert av Carew & co.

(Dagbladet.no) Sir Alex Ferguson tror Aston Villa er den heteste kandidaten til å bryte inn blant de «fire store»; Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal.

- Jeg tror ingen andre enn Aston Villa har mulighet, sa Ferguson i går ifølge Sky Sports.

John Carews Aston Villa slo Blackburn 3-2 i går. Nordmannen fikk ikke starte kampen, men løftet Villa når han kom inn etter hvilen.

- Det var vår beste seier denne sesongen for vi var ikke i nærheten av å være på vårt beste. Vi spilte andrefiolin i første omgang og vi fikk ikke til stort, sa O\'Neill etter kampen.

Han mener kampen forandret seg etter Carew ble byttet inn etter hvilen.

- Kanskje det at John kom inn i andre omgang ga oss litt mer fokus, eller så var det målet rett før pause. De (Blackburn red.anm) var uheldige, sa O\'Neill.

Misfornøyd Ferguson

Ferguson så sine elever slå West Ham komfortabelt 2-0, men skotten var likevel ikke helt fornøyd med resultatet.

- Aston Villa kan klare fjerdeplassen

- Jeg ville ha mer. I løpet av kampen følte jeg vi skulle score mer for det kan bli viktig mot slutten av sesongen, men vi fikk ikke uttelling for sjansene, sier Ferguson.

Han tar seg dog tid til å rose Dimitar Berbatov som elegant serverte Cristiano Ronaldo til 2-0 målet.

- En betaler mye penger for å se det der. Det var helt fantastisk. Han har en enorm balanse og kontroll, sa Ferguson om Bulgareren.

- Ikke vunnet noenting enda
Steven Gerrard sikret Liverpool seieren over Portsmouth i går, men Rafa Benitez ber spillerne beholde bena plantet i jorda.

- Det er vanskelig å holde våre folk rolige, men det er mitt ansvar å få de til å bare tenke en kamp om gangen, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Etter seieren mot Chelsea forventet alle seier mot Portsmouth, men de er et godt lag og vi visste det ville bli en tøff kamp. Vi har ikke vunnet noen ting enda, sier Benitez.

Negative Gunners

Arsene Wenger var svært lite fornøyd etter kampen mot Tottenham i går. Tottenham scoret fire mål på fire sjanser hvor tre av dem kom pga. dårlig keeperspill og en ukonsentrert Gaël Clichy.

SJEFEN: Martin O\'Neill leder troppene sine. Kan han lede de til en fjerdeplass? Foto: SCANPIX
SJEFEN: Martin O\'Neill leder troppene sine. Kan han lede de til en fjerdeplass? Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er sur fordi vi spilte en fantastisk kamp, men fikk minimalt betalt, sa Wenger til Sky Sports.

- Vi var to hakk bedre enn Tottenham og jeg tror vi ville vinne kampen. Vi hadde ballen uten å gjøre noe med den. I fotball må en fremover på banen og jeg håper vi lærer av dette, sier franskmannen.

NEGATIV: Arsene Wenger mener Arsenal spilte negativt til tider mot Tottenham i går.
INGEN BOTOX-FEIRING: Cristiano Ronaldo scoret to mot West Ham og feiret med stil.
SIKRET SEIEREN: Steven Gerrard scoret målet Liverpool trengte for å ta tre poeng hjemme mot Portsmouth.