Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aston Villa kjøper N'Zogbia

Erstatter Downing og Young.

KLAR FOR VILLA: Charles N'Zogbia er klar for Aston Villa. Han forlater dermed Wigan. Her i kamp mot West Ham og Scott Parker. Foto: AP Photo / Jon Super
KLAR FOR VILLA: Charles N'Zogbia er klar for Aston Villa. Han forlater dermed Wigan. Her i kamp mot West Ham og Scott Parker. Foto: AP Photo / Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aston Villa har solgt kantspillerne Stuart Downing og Ashley Young i sommer. Nå er en erstatter snart på plass.

Da duoen tidligere i sommer ble solgt til Liverpool, måtte nyansatte Alex McLeish ut på leting etter forsterkninger. Nå har manageren funnet riktig mann i franskmannen Charles N'Zogbia.

Aston Villa og Wigan skal ha blitt enig om en overgangssum på rundt 85 millioner kroner for 25-åringen mandag, og dermed gjenstår kun detaljene i spillerens personlige avtale før avtalen kan fullføres.

Downing og Young gikk til henholdsvis Liverpool og Manchester United, og dermed har McLeish vært klar på at en kantspiller var en nødvendig forsterkning.

N'Zogbia blir klubbens andre forsterkning i sommer. Tidligere er keeperen Shay Given hentet fra Manchester City. (©NTB)