UAVGJORT: Aston Villa og Gabriel Agbonlahor klarte ikke å vinne mot Wolverhamptons Richard Stearman og Karl Henry. Foto:  AP Photo/Simon Dawson
UAVGJORT: Aston Villa og Gabriel Agbonlahor klarte ikke å vinne mot Wolverhamptons Richard Stearman og Karl Henry. Foto: AP Photo/Simon DawsonVis mer

Aston Villa klarte ikke å temme Wolves

Spilte 0-0 på hjemmebane.

• Aston Villa- Wolves 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Aston Villa og Wolves lå som nummer fire og tre på tabellen før den tredje serierunden.

På Villa Park klarte ingen av lagene å score og kampen endte 0-0.

Det betyr at ingen av lagene har tapt etter tre serierunder. Wolverhampton har sju poeng etter sin tredje kamp. Aston Villa har fem poeng.

Heskey-sjanse Den største sjansen i 1. omgang hadde Aston Villas Emile Heskey. Lagkamerat Stilian Petrov lurte offside-fella til bortelaget, og kantspilleren fant Heskey inne i feltet.

Den robuste spissen klarte derimot ikke treffe innenfor treverket fra kloss hold, og ballen gikk en halvmeter på feil side av stolpen.

Da var det spilt i 35 minutter.

Aston Villa var det førende laget før pause - og Birmingham-laget fortsatte å styre kampen etter sidebytte.

Gjerrige ulver Både Gabriel Agbonlahor, Petrov og Darren Bent hadde muligheten til å sende hjemmelaget opp i ledelsen i andre omgang, men bortelaget forsvarte seg meget bra mot de offensive vertene.

England-sjef Fabio Capello var på Villa Park, men fikk ikke se noen av de landslagsaktuelle Villa-spillerne score mål.

I sluttminuttene var det Wolves som tok over banespillet, og skaffet flere hjørnespark, men det endte med poengdeling som det så ut til at begge lagene var brukbart fornøyd med. Aston Villas Chris Herd ble kåret til banens beste av en lokal jury.

- Top of the league, sang Wolves-fansen i sluttminuttene, og ulvene leder serien før de andre lagene skal spille sin kamp i den tredje runden.