Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aston Villa scoret for første gang på over ti timer

Men det holdt ikke til poeng mot Chelsea.

MATCHVINNER: Branislav Ivanovic hamrer ballen i nettet. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
MATCHVINNER: Branislav Ivanovic hamrer ballen i nettet. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix Vis mer

Aston Villa - Chelsea 1-2 (0-1):

(Dagbladet): Aston Villa hadde ikke scoret på over ti timer før møtet med Chelsea, men fikk endelig hull på byllen i kveld. Det hjalp dessverre ikke for hjemmelaget, som ikke fikk med seg poeng.

Tom Cleverley fintet seg fri på høyrekanten. Ballen landet perfekt på hodet til Jores Okore, som stanget ballen i nettet bak Thibaut Courtois. Det var Aston Villas første scoring på ti timer og 59 minutter, og fansen var naturlig nok i ekstase.

Men Branislav Ivanovic er en målfarlig back du ikke må slippe til i egen boks. Målscorer Okore rotet det til for seg selv i egen 16-meter. Ballen landet ute hos serberen som banket til, og ballen føk opp i hjørnet.

- Jeg liker Aston Villa. De har gode spillere. Det er vanskelig å tro at de ligger der de ligger, sier Chelsea-manager José Mourinho etter kampen.

Han syns det var en veldig vanskelig kamp.

Tidlig ledelse Aston Villa hadde ikke scoret siden 20. desember i fjor i ligaen (1-1 mot Manchester United). Da er det ikke gøy å ha serieleder Chelsea på motsatt banehalvdel for å rette opp i den svake statistikken.

Det tok bare ti minutter før bortelaget var i en oppskriftsmessig ledelse. De blå rullet opp på høyrekanten, og Oscar sendte ballen til Willian. Han så Eden Hazard på løp, og prikket inn pasningen perfekt. Sistnevnte lot seg ikke be to ganger, og banket ballen i nettmaskene.

Hjemmelaget hadde noen sporadiske forsøk på å bryte scoringsforbannelsen, uten at det ble farlig nok foran målet til Chelsea i den første omgangen. Men i den andre løsnet det altså endelig.

Etter at Chelsea tok tilbake ledelsen, hadde bortelaget full kontroll på oppgjøret.

Hjelpende hånd Manchester City spilte 1-1 hjemme mot Hull, som ga Chelsea en hjelpende hånd i gullkampen.

- Dette var en hindring i tittelkampen, men det kommer mange flere. Hver kamp er vanskelig, sier Mourinho om Chelseas gullsjanser.

Juan Cuadrado fikk sin Chelsea-debut etter overgangen fra Fiorentina i januar.