Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aston Villa-sjef trakk seg

Ga etter for presset.

SLUTT: Tom Fox trakk seg mandag som direktør i den sportslig kriserammede Premier League-klubben Aston Villa. Det er noe fansen tidligere har uttrykt ønske om. Foto: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock
SLUTT: Tom Fox trakk seg mandag som direktør i den sportslig kriserammede Premier League-klubben Aston Villa. Det er noe fansen tidligere har uttrykt ønske om. Foto: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Fox trakk seg mandag som direktør i den sportslig kriserammede Premier League-klubben Aston Villa.

Amerikanske Fox har vært klubbeier Randy Lerners forlengede arm på Villa Park. Sistnevnte la i fjor klubben ut for salg, men har foreløpig ikke klart å finne noen kjøper.

- Når det gjelder min oppsigelse, gjorde eieren det veldig klart i fjor sommer at jeg og han skulle jobbe for å sette sammen et styre som kunne sette klubben i en sterkere posisjon - dersom et salg ikke fant sted, skriver Fox i en uttalelse.

- Etter hvert som styret har tatt form, er det blitt tydelig at min rolle har endret seg. Samtidig som jeg støtter de grepene styret er i ferd med å ta, har jeg en følelse av at det gir mest mening at jeg søker andre utfordringer, tilføyer han.

Aston Villa er inne i en svak sesong i den engelske eliteserien og står med kun 16 poeng etter 30 serieomganger. Opp til Sunderland på trygg grunn skiller det ni poeng. Med åtte kamper igjen å spille tyder alt på at sesongen ender med nedrykk til mesterskapsserien.

Villa-ledelsen forsøkte tidligere i sesongen å komme seg ut av krisen ved å hente inn franskmannen Remi Garde som ny manager, men det har så langt ikke gitt den ønskede effekten på banen.

Torsdag opplyste klubben at direktør Tom Fox trekker seg fra sin stilling med øyeblikkelig virkning.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart