<strong>FORTVILER:</strong> Jürgen Klopp fortviler etter tapet mot Aston Villa. Foto: NTB
FORTVILER: Jürgen Klopp fortviler etter tapet mot Aston Villa. Foto: NTB Vis mer

Aston Villa sjokkerte Liverpool: - Pinlig

Aston Villa storspilte og knuste Liverpool på hjemmebane.

Publisert
Sist oppdatert
  • Aston Villa - Liverpool 7-2 (4-1)

Det var ikke bare Manchester United som skulle få en tøff dag på jobben i kveld. Liverpool slapp inn hele sju mål og tapte til slutt 7-2 for Aston Villa som storspilte på hjemmebane.

Et hattrick av Ollie Watkins og to mål av Aston Villas gullgutt Jack Grealish var med på å sikre Birmingham-klubben den spinnville seieren.

- Strålende av Villa, men hva skjer med Liverpool? Dette er pinlig, sier Jamie Carragher til Sky Sports og fortsetter:

- Dette må være en av de verste defensive forestillingene jeg noensinne har sett. Antall sjanser Villa har hatt også. Hva skjer? Det har vært en strålende kamp fra Aston Villas side.

Det hjalp lite av Mohamed Salah scoret to mål for gjestene. Aston Villa tar dermed en svært sterk seier og klatrer opp til en andreplass i Premier League.

NY SEIER: Bodø/Glimt fortsetter å vinne fotballkamper. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer

Keepertabbe

Kun fire minutter var gått da Watkins satte inn sitt første. Liverpools reservekeeper Adrián tabbet seg ut og forærte Villa-kaptein Jack Grealish muligheten til å servere spissen sin, som enkelt kunne sette ballen i mål.

Snaue 20 minutter senere var Watkins frempå på ny. 24-åringen fikk skjære inn fra hjørnet av sekstenmeteren, og smalt inn 2-0 bak en sjanseløs Adrián.

Mohamed Salah holdt Liverpool inne i kampen da han reduserte med et knallhardt skudd opp i vinkelen ti minutter senere, men John McGinn utliknet like etter da han klinte til fra rundt 20 meter. Ballen gikk via Liverpool-stopper Virgil van Dijk og inn i nettmaskene.

Fem minutter før pause fullbyrdet Watkins sitt ekte hattrick sitt da han stanget inn 4-1 fra kloss hold.

Grealish-magi

Vertene ga seg ikke der. Ross Barkley ble tidligere i uken hentet til Villa på lån fra Chelsea, og valgte å feire det med å banke inn 5-1 etter 55 minutter. Engelskmannens skudd gikk riktignok via Liverpool-back Trent-Alexander Arnold.

Salah satte inn sitt andre for kvelden fem minutter senere på utsøkt vis, men det hjalp lite.

For Jack Grealish og hans lagkamerater var ustoppelige mot de suverene fjorårsmesterne. Etter 66 minutters spill gikk Grealishs innlegg via Fabinho og føk inn i mål. Ti minutter senere og et kvarter før slutt chippet han inn 7-2 på elegant vis da han kom alene med Adrián.

Selv om Watkins var centimetre unna å sette inn hjemmelagets åttende scoring like før slutt, ble 7-2 også sluttresultatet i det som nok glir inn i historiebøkene som en vaskeekte Premier League-klassiker og et av de mest oppsiktsvekkende resultatene noensinne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer