Aston Villa snudde overraskende til seier mot Manchester City

- Hadde vi spilt denne kampen ti ganger, hadde vi vunnet ni av dem.

 NEI:  En oppgitt Manuel Pellegrini gjemmer seg etter at City tapte borte mot Aston Villa etter å ha ledet. De andre på City-benken er heller ikke så begeistret. Foto: Reuters/Darren Staples/NTB Scanpix.
NEI: En oppgitt Manuel Pellegrini gjemmer seg etter at City tapte borte mot Aston Villa etter å ha ledet. De andre på City-benken er heller ikke så begeistret. Foto: Reuters/Darren Staples/NTB Scanpix.Vis mer

Aston Villa - Manchester City 3-2

Aston Villa kom under to ganger, men slo knallhardt tilbake mot Manchester City lørdag. Andreas Weimann ble matchvinner kvarteret før slutt i 3-2-seieren.

Da østerrikeren rundet Joe Hart og satte inn det avgjørende målet, sa City-manager Manuel Pellegrinis ansiktsuttrykk alt. Villa-fansen var i ekstase, mens blåtrøyene fortsatt kun har tatt ett bortepoeng i årets sesong.

City hadde mest ballbesittelse, flest sjanser og en mengde hjørnespark. Det hjalp lite når Hart måtte se tre baller gå i mål av de fire avslutningene Villa fikk plassert mellom stolpene.

Gjestene gikk til pause med ledelse etter at Yaya Touré hadde hamret inn 1-0 fra en corner like før hvilen. Det skjedde etter en god City-periode der Villa ble spilt stadig lavere i banen.

 AVGJØRELSEN:  Andreas Weimann setter inn 3-2-scoringen som sikrer Villa tre poeng. Foto: NTB Scanpix.
AVGJØRELSEN: Andreas Weimann setter inn 3-2-scoringen som sikrer Villa tre poeng. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Karim El Ahmadi kvitterte for Villa i det 51. minuttet da han ble spilt fri av Leandro Bacuna. Men fem minutter senere sendte Edin Dzeko City i ledelsen på ny - nok en gang etter en corner.

Så endret tre magiske Villa-minutter det hele. Bacuna dunket et frispark inn i hjørnet i det 73. minuttet før Weimann skaffet seg heltestatus blant hjemmefansen. Laget har vunnet tre av seks kamper og er nummer ni i Premier League. City er poenget foran på 5.-plass.

- Hadde vi spilt denne kampen ti ganger, hadde vi vunnet ni av dem, sier Kompany, og fortsetter:

- Det var et veldig uheldig resultat på en uheldig dag. Villa skapte tre sjanser og scoret tre mål, det var det. Den første scoringen var offside, men det ble ikke blåst. Og hver gang vi gjorde en feil slapp vi inn mål.

(NTB)

 VILL(A) JUBEL:  Villa-fansen er i ekstase etter at Andreas Weimann har sendt vertene i føringen. Foto: NTB Scanpix.
VILL(A) JUBEL: Villa-fansen er i ekstase etter at Andreas Weimann har sendt vertene i føringen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer