Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aston Villa sparket O\'Leary etter spilleropprør

Fansen jubler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Timingen er neppe god en knapp måned før seriestart, men supporterne er nok likevel glade etter 16. plass i fjorårssesongen.

Da den irske 48-åringen forlot Villa Park i går kveld sto fans og klappet, skriver BBC.

Trolig får den tidligere Leeds-sjefen sparken fordi han sto sammen med spillerne om et protestskriv til klubbens omstride styreformann Doug Ellis, der laget krevde mer penger til stallen.

Offisielt melder Villas hjemmeside at både manager og klubb er enige om å gå hvert til sitt, etter tre år der resultatene er blitt stadig svakere.

O\'Leary startet med en sjetteplass i 2004. Året etter havnet klubben midt på tabellen, mens det ble nedrykkstrid i vår.

- Vi har ikke kunnet fastslå at O\'Leary har gjort noe galt, men ble likevel enige om at det var best for alle med en avskjed. Han får en sluttpakke som passer til situasjonen, skriver Villa.

Villa kobles nå til Alan Curbishley, som forlot Charlton i sommer. Også tidligere Celtic-manager Martin O\'Neill skal være på Villas ønskeliste.

• Din kommentar: Hva skal til for at Villa blir et topplag igjen?

SLUTT: Etter et møte på seks timer i går kveld fikk David O\'Leary sparken på Villa Park.