Aston Villa sto imot i 82 minutter - så satt den endelig for Manchester City

Scoret to på seks minutter.

SCORET: Sergio Aguero scoret det siste av de to målene Manchester City scoret i 2-0-seieren over Aston Villa lørdag. Før det hadde de hatt flere sjanser, blant annet noen susere i stolpen. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL
SCORET: Sergio Aguero scoret det siste av de to målene Manchester City scoret i 2-0-seieren over Aston Villa lørdag. Før det hadde de hatt flere sjanser, blant annet noen susere i stolpen. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALLVis mer

Aston Villa sto lenge imot Manchester City hjemme i Birmingham, men den regjerende seriemesteren fant nettmaskene til slutt og vant 2-0 lørdag.

Aston Villa startet sesongen overraskende sterkt, men hadde før hjemmekampen mot storlaget City møtt tøffe motstandere i Arsenal og Chelsea. Det endte med 0-3-tap i begge kampene.

Mot Manchester City lørdag forsvarte vertene seg godt i 82 minutter før Manchester-laget fikk hull på byllen.

- Nå vi bare har igjen åtte minutter, er du litt bekymret, Men jeg stolte på at vi kom til å score på en av sjansene vi fikk, fordi vi har spillere til å gjøre det, sa City-manager Manuel Pellegrini etter kampen.

Typisk Toure-scoring Etter et massivt City-press var det Yaya Touré som brøt ned Birmingham-klubbens forsvarsmur. Ivorianeren har hatt en skuffende sesongstart, men rettet opp mye av inntrykket med den avgjørende scoringen. 31-åringen mottok ballen 25 meter fra mål uten press. Han avanserte mot mål før han kunne bredside ballen i nettet fra 16 meter.

Den høyt verdsatte midtbanespilleren har blant annet blitt kritisert av Paul Scholes for sin defensive innsats den siste tiden. Den tidligere United-spilleren har uttalt at måten Toure spiller på, hindrer laget i å gjøre det bra i mesterligaen.

- Måten vi spilte på var det viktigste for meg. Vi hadde 70 prosent ballinnehav og skapte sjanser. Det er veldig oppmuntrende, sa Pellegrini.

Agüero-kanon Seks minutter etter 1-0-målet trygget lagets toppscorer Sergio Agüero seieren da han fra 18 meter banket inn 2-0. En herlig scoring fra den argentinske spissen.

- BEKYMRET: Manuel Pellegrini. Foto: AP Photo/Rui Vieira
- BEKYMRET: Manuel Pellegrini. Foto: AP Photo/Rui Vieira Vis mer

Manchester City står med 14 poeng på sju kamper. Tittelforsvareren ligger to poeng bak Chelsea, som tar imot byrival Arsenal søndag.

- Jeg har fortalt spillerne mine at det er i mai du taper eller vinner Premier League med kun ett poeng eller to, så alt du mister på veien gjør det mer vanskelig, sa Pellegrini.

(NTB)