ØNSKET: Aston Villas Tom Cleverley er ønsket på permanent basis i klubben han er utleid til. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
ØNSKET: Aston Villas Tom Cleverley er ønsket på permanent basis i klubben han er utleid til. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB ScanpixVis mer

Aston Villa vil hente Cleverley permanent

- Han gir laget masse energi.

Aston Villa-manager Tim Sherwood ønsker å hente Tom Cleverley når kontrakten hans går ut til sommeren. Fram til nå har han vært på lån fra Manchester United.

Midtbanespilleren har imponert Villa-sjefen etter at han tok over styringen i Birmingham-klubben. Kontrakten hans med Manchester United går ut til sommeren, og 1. juni står han fritt til å diskutere med andre klubber.

- Han er en av navnene jeg setter først opp på lagoppstillingen. Vi er selvsagt interessert i å snakke med Tom når tiden er riktig. Jeg tror det er en god sjanse for det kan bli en avtale, sa Sherwood til Sky Sports.

Cleverley har startet 27 kamper for Villa, som fortsatt står i fare for å rykke ned denne sesongen. Han har ikke bidratt med mål eller assist.

- Jeg liker ham virkelig og jeg liker hva han gir til laget. Han gir laget masse energi, gjør en god jobb defensivt og er alltid spillbar, sa Sherwood.

Everton skal også være interessert i å hente 25-åringen, som fikk mye kritikk for sitt spill under David Moyes i United forrige sesong.

(NTB)